Nagelriemolie Kopen: De 5 Beste Keuzes Voor Je Manicure

Wil je de beste nagelriemolie kopen tegen een goede prijs? We hebben een aantal populaire producten voor je getest en delen met geheel verzorgde nagels onze keuzes in deze review.

Dit type olie is niet te missen in een nagelstudio, maar zal het zonder twijfel ook goed doen in je persoonlijke manicure kit. Kiezen uit onderstaande merken zal zeker een goede koop zijn voor regelmatig gebruik bij nagelverzorging!

Geen zin om alles te lezen? Dit is de winnende nagelriemolie uit te test!

 

De Beste Nagelriemolie Keuzes Op Een Rij

Waar moet je nu eigenlijk op letten bij het uitkiezen van de beste nagelriemolies? We hebben in onze test voornamelijk rekening gehouden met de volgende factoren:

 • Krijgt de nagelriem voldoende extra flexibiliteit, stevigheid en glans?
 • Is de olie makkelijk om aan te brengen?
 • Is er sprake van irritatie aan de nagel of huid?
 • Wat is de prijs/kwaliteit verhouding?

Onthoud dat een review altijd een persoonlijke mening betreft. Uiteraard hebben we ons uiterste best gedaan de topmerken en populairste producten uit te lichten. Je zal geen spijt krijgen van je aankoop!

Natuurlijk zijn de verschillen in deze productgroep erg klein. Of je nu een merk als Dadi Oil neemt, of toch voor Victoria Vynn gaat: eigenlijk zijn het stuk voor stuk hoogwaardige manicure producten die je perfecte nagels opleveren.

 

1. Dadi’Oil Nagelriem Olie

Veruit de meest populaire keuze is deze Dadi’Oil Nagelriemolie, welke in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar is (tussen de 3,75ml en 72 ml). Het wordt gebruikt door ontzettend veel nagelstylistes, en dat is niet geheel zonder reden. De olie is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook goed voor de huid.

De functie van deze olie is drievoudig voor de nagels: flexibiliteit, stevigheid en glans. Zelfs een droge of schrale huid kan weer helemaal terugkomen in zijn oude vorm. Bekijk wat Bol.com gebruikers ervan vonden door op onderstaande afbeelding te klikken:

Dadi Oil Nagelriemolie 72ml
Bekijk hier deze hoogwaardige Dadi’Oil Nagelriemolie op Bol.com

Zelf vonden we erg fijn dat het flesje zo lekker makkelijk in gebruik is, maar tegelijk ook niet al te veel geld kost. Daarbij kan het voordeel bij grotere flesjes al vrij snel oplopen, wat het de moeite waard maakt om eens een groter flesje aan te schaffen.

Tot slot is ook erg belangrijk dat de geur erg prettig is. Je zal zonder stinkende vingers naar buiten kunnen en het geheel trekt zo snel in dat je ook geen natte nagels eraan over houd. Eigenlijk kunnen we geen nadeel vinden bij dit product. De terechte review winnaar!

 

Positief:

 • Hoge kwaliteit
 • Verschillende formaten flesjes
 • Makkelijk in gebruik
 • Prettige geur

 

Negatief:

 • Geen

 

2. Victoria Vynn Nagelriemolie

Een andere veel gebruikte olie is dit 5 Oils Complex van Victora Vynn, een nagelriemolie met maarliefst vijf verschillende natuurlijke oliën. Verder is het product verrijkt met verschillende vitaminen, antioxidanten en vetzuren.

Ideaal wanneer je jouw nagelriemen snel wil herstellen en de nagelplaat sneller glad, sterk en glanzend wil maken. Daarbij is ook deze olie erg goed voor de huid. Bekijk de aantrekkelijke prijs van het 30ml flesje hieronder op Bol.com:

Victoria Vynn Nagelriemolie
Bekijk hier deze Victoria Vynn Nagelriemolie op Bol.com

Om welke vijf oliën gaat het precies, horen we je direct denken. Het gaat bij deze Victoria Vynn in ieder geval om Macadamia olie, Arganolie, Amandelolie, Avocado olie en Jojoba olie. Allemaal hebben ze hun eigen positieve eigenschappen.

Voor de prijs en de bijzondere mix aan oliën kunnen we dit product met een gerust hart aan iedere nagelstyliste aanraden. Ook in je persoonlijke manicureset kan het flesje natuurlijk niet ontbreken.

 

Positief:

 • Zeer lage prijs
 • Vijf essentiële oliën
 • Snel herstel van de nagelriemen

 

Negatief:

 • Slechts 96% organisch

 

3. O⋅P⋅I Pro Nagelriemolie

Wil je jouw handen en voeten eens even extra goed verwennen én langdurig verzorgen? Dan is deze O⋅P⋅I Pro Spa Nagelriemolie een perfecte keuze voor jou. Het mag dan ietsjes duurder zijn dan de twee merken hierboven, maar het is ook qua luxe een stukje beter.

Dat komt voornamelijk door de bijzondere ingrediënten van deze olie: je kunt je nagels verzorgen met Cupuaçu en Witte Thee! Daarbij is het flesje zelf al een kunstobject an sich, bekijk meer details op Bol.com door op onderstaande afbeelding te klikken:

O P I Pro Spa Manicure
Bekijk hier deze O⋅P⋅I Pro Spa Nagelriemolie op Bol.com

Na onze test kunnen we bevestigen dat de olie inderdaad erg fijn is voor het hydrateren van de huid, wat één van de belangrijkste claims is van deze nagelolie. Zelfs droge of schrale huid heeft baat bij wat olie uit dit flesje.

Run je dus een luxe nagelsalon of wil je nét dat beetje extra voor in je manicure set, dan kan dit iets duurdere merk zeker een mooie toevoeging zijn aan je collectie. De prijs is het dubbel en dwars waard voor gezonde nagels en een gehydrateerde huid!

 

Positief:

 • Zeer luxe uitvoering
 • Bijzondere ingrediënten die nagels goed verzorgen
 • Hydraterend voor de huid

 

Negatief:

 • Kwaliteit komt met een prijskaartje

 

4. Cosmetics Zone Nagelriem Olie Orange

Wil je eventjes vooruit met je olie en hou je van fruitige aroma’s? Dan is deze Cosmetics Zone Nagelriem Olie met sinaasappelaroma een ideale keuze voor jou. Naast ‘Orange’ zijn er ook de varianten Strawberry (aardbei) en Melon (meloen) in een soortgelijk flesje.

De olie is gemaakt op basis van olijven en ook de vitaminen hieruit vinden we terug in de inhoud. Het is een perfecte oplossing voor zwakke en broze nagels, maar zal ook de huid intensief hydrateren voor langere tijd. Bekijk de prijs op Bol.com door op het plaatje te klikken:

Cosmetics Zone Nagelriemolie Orange
Bekijk hier deze Cosmetics Zone Nagelriemolie op Bol.com

Het enige wat we wel erg vreemd vonden, is het feit dat er helemaal geen tekst op het flesje te vinden was. Hoewel we de ingrediënten wel online kunnen terugvinden, is het niet mogelijk om dit achterop het flesje te zien. Maar dit doet verder niets af aan de kwaliteit van het product zelf.

 

Positief:

 • Fruitgeur in verschillende uitvoeringen
 • Relatief grote fles
 • Praktisch in het gebruik

 

Negatief:

 • Geen merk of productinformatie op het flesje

 

5. Mia Secret Cuticle Oil Nagelriemolie

Last but not least is er deze Mia Secret Cuticle Oil op basis van hibiscus. De olie is erg leuk gepresenteerd in een fleurig flesje, wat direct een pluspuntje oplevert. Net als de andere merken in deze lijst zal ook deze olie je nagels en huid goed hydrateren, wat afpellen voorkomt.

De inhoud is voorzien van natuurlijke essentiële oliën, welke ook in andere varianten beschikbaar zijn. Alles is op basis van bloemen en elke variant heeft zijn eige fleurige flesontwerp. Daarbij is het product vrij goedkoop verkrijgbaar op Bol.com

Mia Secret Cuticle Oil
Bekijk hier deze Cosmetics Zone Nagelriemolie op Bol.com

Natuurlijk erg fijn dat er zoveel verschillende varianten te koop zijn. Maar dat is direct ook lastig, want niet elke geur is even lekker. Niet dat we echt hele nare geuren zijn tegen gekomen, maar toch. De kans is klein dat iedereen alle geuren kan testen om zijn favoriet te vinden.

Daarom hebben we je direct maar even geholpen, want de variant ‘Hibiscus‘, welke je hierboven afgebeeld ziet staan, was volgens ons testpanel de lekkerste geur uit de reeks. Maar dit is natuurlijk een persoonlijke mening, probeer ook eens de andere geuren!

 

Positief:

 • Lage prijs
 • Verschillende uitvoeringen
 • Fleurige flesjes

 

Negatief:

 • Het is even zoeken naar je favoriete geur

 

De Beste Nagelriemolie Kiezen Voor Je Manicure

We hopen dat deze lijst je een beter inzicht heeft gegeven in de mogelijkheden voor een goede nagelriem olie. We hebben bewust gekozen voor hoogwaardige merken, omdat deze toch wat fijner in gebruik zijn dan huismerken van bijvoorbeeld Kruidvat of Etos. Daarbij zijn de kosten nog altijd laag, wat natuurlijk erg prettig is.

Het viel ons op hoe goedkoop de meeste producten waren, ondanks dat de inhoud vrij lang mee kan. Wil je langdurig goed verzorgde nagels, dan kan het met bovenstaande keuzes niet mis lopen.

Wil je iets meer te weten komen over wat je precies allemaal kan met de olie, dan kan wellicht dit artikel je helpen om meer te leren over het gebruik. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe aankoop en hopen dat deze review je heeft kunnen helpen. Alvast heel veel succes met je manicure!