De Top 3 Beste Nagelverharders (Tegen Broze Nagels)

Ben je op zoek naar de beste nagelverharder tegen broze nagels en scheurtjes? En wil je vooral niet al te veel geld hieraan uitgeven? Dan kunnen de producten in deze test een goede manier zijn om de keratine in je nagels een boost te geven!

Zeker na het dragen van gelnagels kunnen nagelverharders een mooie oplossing zijn.

Natuurlijk zullen we het even vermelden wanneer er formaldehyde hars in de producten is verwerkt. Veel mensen zijn namelijk op zoek naar een nagelverharder zonder formaldehyde, omdat dit pijn en irritatie kan opwekken aan de vingers en nagels.

Geen zin om alles te lezen? Klik hier om direct de winnaar te kopen op Bol.com!

 

De Beste Nagelverharders Tegen Broze Nagels

Om te komen tot de beste nagelverharder van dit moment, hebben we in de test gelet op de volgende factoren:

 • Wat is de prijs/kwaliteit verhouding van het product?
 • Is het middel gemakkelijk aan te brengen op de nagel?
 • Welke geur zit er aan het product?
 • Is er sprake van eventuele irritatie?

Onthoud dat de review is gemaakt op basis van een persoonlijke mening. De selectie in het overzicht is gebaseerd op de populariteit van verschillende merken en producten.

Je persoonlijke ervaring met de nagelverharder zou iets kunnen afwijken van de onze. Maar we weten nu al dat je geen spijt zal hebben van je aankoop!

 

1. OPI Nail Envy Nagelverharder – ‘Bubble Bath’

Deze zeer populaire OPI Nail Envy Bubble Bath is de terechte winnaar in het overzicht. Het gaat om een echte krachtpatser in de wereld van de nagelverharders, ook geschikt voor de meest zwakke nagels.

Maar ook wanneer je net je nepnagels of gelnagels hebt verwijderd, is het een ideaal product. Het is bovendien behoorlijk goedkoop voor de prestaties die de Envy-lijn weet te leveren. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie op Bol.com:

OPI Nagelverharder
Bekijk hier deze populaire OPI Nagelverharder op Bol.com

Al na zo’n 6 weken gebruiken zijn de resultaten overduidelijk. Je nagels zullen harder dan ooit zijn, zonder vervelende scheuren of andere oneffenheden. Gebruik het als een kuur en voeg op deze manier ook nog eens een mooie natuurlijke kleur toe aan je nagels.

Het gaat om een flesje van 15 ml, dus je kunt er een behoorlijke periode mee vooruit. Aanbrengen van het middel is ontzettend makkelijk. Het kwastje in de dop neemt alles goed op en verdeelt het product evenredig over de nagel. Echt een topper!

 

Positief:

 • Zeer krachtige werking
 • Perfecte prijs-kwaliteit verhouding
 • Voeg een natuurlijk ogende kleur toe aan je nagels
 • Makkelijk aan te brengen

 

Negatief:

 • De andere kleuren in deze lijn vinden we iets minder mooi

 

2. Herome Nail Hardener Sensitive

Een veelgehoorde klacht van de Extra Strong-variant van Herome Nail Hardener is de aanwezigheid van formaldehyde, voor sommigen een irriterende stof. In deze verbeterde Herome Nagelverharder Sensitive zit juist géén formaldehyde.

Het is dus een verbeterde formule van wellicht de best verkochte nagelverharder ooit gemaakt. Herome is één van de bekendste merken op deze markt, en het is niet moeilijk om te zien waarom. Velen gingen je al voor. Klik op de afbeelding voor meer info:

Herome Sensitive Nagel Verharder
Bekijk hier deze verbeterde Herome Sensitive op Bol.com

Al binnen 14 dagen is de werking van dit middel duidelijk merkbaar, maar de eerste resultaten beginnen al na een week zichtbaar te worden. Gebruik het product slechts enkele keren per jaar voor de beste resultaten.

Het flesje bevat 10 ml, dat is dus iets minder dan onze nummer één. De prijzen per ml liggen dus niet heel ver van elkaar af. Onthoud wel dat de Sensitive-variant iets minder sterk is, maar uitermate geschikt voor zeer gevoelige nagels.

Wil je een krachtiger product en heb je normaal geen last van producten met formaldehyde, ga dan voor deze Extra Strong variant.

 

Positief:

 • Perfecte balans prestaties en prijs
 • De Sensitive variant bevat géén formaldehyde
 • Geschikt voor de meest gevoelige nagels

 

Negatief:

 • Alleen voor lichte nagelzwakte, anders is Extra Strong beter

 

3. Leticia Well Ultra Strong Nagelverharder

Wanneer je erg op je budget moet letten, dan is deze goedkope Leticia Well Ultra Strong Negalverharder de perfecte keuze. Het merk is dan iets obscuurder, de prestaties voor broze of zwakke nagels zijn nog altijd prima.

Je kunt deze verharder aanbrengen als basis onder je nagellak, of gewoon direct op de nagel wanneer je geen nagellak draagt. Bekijk de bijzonder lage prijs van dit flesje op Bol.com door op de afbeelding te klikken:

Leticia Well Ultra Strong Nagelverharder
Bekijk hier deze goedkope Leticia Ultra Strong op Bol.com

We zijn wel een beetje in de war over de hoeveelheid. Op het flesje staat namelijk een inhoud van 11 ml, terwijl het product wordt aangeprezen als 15 ml. Die 4 ml zien we op die manier niet terug! Hoe dan ook, de lage prijs is het nog altijd dubbel en dwars waard.

Het aanbrengen gaat moeiteloos, maar onthoud dat het een glanzend effect zou moeten hebben. Het glanzende effect is in de praktijk echter maar matig, dus verwacht hier niet te veel van. Wel zie je al na een kleine maand duidelijk effect op de hardheid van de nagel!

 

Positief:

 • Zeer goedkoop
 • Krachtige werking
 • Makkelijk aanbrengen

 

Negatief:

 • Niet heel glanzend
 • Onduidelijke hoeveelheid

 

De Beste Nagelverharder Kiezen

Nu je weet dat je jou nieuwe nagelverharder gewoon online kunt kopen tegen bodemprijzen, hoef je eigenlijk niet meer naar de Etos, Kruidvat of HEMA. Je kunt jou nagels gewoon redden door je nagelverharder razendsnel als pakketje in je brievenbus ontvangen.

We raden je aan om te gaan voor de winnaar uit onze test, OPI Bubble Bath, wat de perfecte nagelverharder met kleur is. Het is een natuurlijke warme kleur die past bij de gemiddelde gebruiker.

Ga je liever voor topprestaties, kies dan voor Herome Sensitive of Extra Strong. We neigen naar de eerste, omdat deze geen irriterende formaldehyde bevat. Maar zoals gezegd is dit slechts voor een kleien groep een irriterende stof. Veel succes met het kopen van je nieuwe nagelproduct!